Csatornatisztítás

Csatornatisztítás WOMA magasnyomású gépkocsival.
Keressen minket elérhetőségeinken!

  1. Lehetőség: Gépi csatornatisztítás 20.000 Ft+áfá-tól.
  2. Lehetőség: Az óradíj megegyezés szerint 14.000 Ft+áfa.
    (Kiszállítási díj 1 óra)

- Többméretű spirállal és levegős berendezéssel is dolgozunk.

Cégünk duguláselhárítás és csatornatisztítás területén 24 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Munkáinkat jó minőségben és korrekt árakon vállaljuk.

A rendszeres csatornatisztítás jelentősége

A rendszeres csatornatisztítás jelentősége A csatornatisztítás lényege, hogy időszakosan, szakemberek bevonásával eltávolíttatjuk a csatornánkban lerakódott szennyeződéseket, hogy vízelvezetőink maradéktalanul elláthassák feladatukat.

A csatornatisztítást javallott legalább másfél évente elvégeztetni, mivel ezzel megelőzhetjük csatornarendszerünk maradandó károsodását. A tisztítási eljárás úgynevezett woma magasnyomású gépkocsival történik. A berendezés több mint 100 Bar nyomással vizet juttat a csőrendszerbe, amitől a hirtelen nagy energiával beáramló víz hatására kitisztulnak a már megkötött szennyeződések is. Ezzel a technológiával hatékonyan tisztíthatunk bármilyen jellegű csatornarendszereket.

Szeretné profikra bízni csatornája tisztítását, méghozzá olyanokra, akik rendelkeznek a megfelelő technikai háttérrel? Akkor ne keressen tovább, bízza ránk a csatornatisztítást! Munkatársaink kizárólag tapasztalt szakemberek, akik maradéktalanul és precízen elvégzik az adott munkát, ráadásul mindezt verhetetlen áron! Válasszon minket, ha szakszerű csatornatisztításra van szüksége!

Womázással a korszerű csatornatisztításért!

Woma

A Woma egy magasnyomású tisztítást végző eszköz, amely forradalmasította a csatornatisztítást. Abban az esetben jelent nagy segítséget, amikor igazán makacs dugulással állunk szemben, amit a hagyományos csatornatisztítás nem old meg. Többé nem okoz gondot semmiféle lerakódás, vízkő, iszap, ürülék, vagy gyökérmaradvány. A Woma professzionális technikájának köszönhetően mindez egyszerűen eltávolítható!

Működési elve egyszerű: egy benzinmotor hajtotta szivattyúról van szó, amely egy tisztítófejet forgatva halad előre, megszüntetve a dugulást. Általában ipari létesítmények esetében alkalmazzák duguláselhárításnál, de akár családi házaknál is használják.

Előnye, hogy nem bocsát ki a természetre káros anyagokat, ráadásul mivel a nyomásszabályozás csak lassan és fokozatosan történhet a használata során, a Woma nem tesz kárt a csövekben, ellenben maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket.

Válassza a Womás csatornatisztítást, és szakértő segítségért bátran forduljon hozzánk!

Miért fontos a lakáson belüli és kívüli csatornatisztítás?

Woma

Sokan nem veszik elég komolyan a rendszeres és alapos csatornatisztítást, csak amikor már megtörténik a baj. Vannak, akik a lakáson belüli, és vannak, akik a lakáson kívüli csatornatisztítást végeztetik csak el, azonban nagyon kevesen gondolnak mind a két területre egyszerre. Pedig sok esetben a kellemetlenségeket nem csak az egyik okozhatja, hanem a kettő együttesen.

A csatornatisztításra leggyakrabban akkor kerül sor, mikor valami problémát észlelünk a rendszerben. Ez lehet akár belső-, akár külső fennakadás, de nagy általánosságban a két terület kihat egymásra, így, mire észlelhető a gond, már kiterjedtebb problémáról van szó. Ezeknél az eseteknél nem elég csak az egyik rész megtisztítása, hiszen az újbóli problémák kialakulásához vezethet. Érdemes a csatornatisztíttatást komplexen, az egész rendszerre kiterjedően végeztetni, főként családi házak esetében.

A rendszeres, bizonyos időközönkénti csatornatisztítás meggátolhatja, hogy komoly problémák alakuljanak ki. Szakszerű megoldásokért bátran forduljon hozzánk!

Válassza a Womás csatornatisztítást, és szakértő segítségért bátran forduljon hozzánk!

A csatornatisztítás természetes okai

Woma

A csatornatisztításnak számos apropója lehet, bizonyos esetekben gyökérvágással kell megoldani, mert a csövek elgyökeresedtek. Erről a fajta csatornadugulásról azt kell tudni, hogy leggyakrabban a régebbi típusú csöveknél fordulhat elő.

A csövek csatlakozásánál a tömítés vagy cementálás elfárad és hiába erős a cső anyaga, ezeken a sérülékeny részeken be tudnak törni a csövek körül növekvő növények gyökerei és kárt tesznek a csatornában.

A csatlakozásokon kívül a csövek anyaga is megadhatja magát, hiszen a vízterhelés, talajmozgás stb. kikezdheti a falukat, ami megsüllyedhet, eltörhet.

A csövek közelében terebélyesedő bokrok, cserjék, örökzöldek gyorsan behálózzák a csöveket. A csatornacsövek belseje szinte vonzza őket, hiszen ásványokban, tápanyagokban gazdag terület. Az első intő jelek közé tartozik a vízellátás akadozása, a lefolyó bugyborékolása, ilyenkor a megoldás a növény kivágása és a csővezeték pótlása.

Keressen minket bizalommal csatornatisztítással kapcsolatban is!

Profi csatornatisztítás nagy szakértelemmel!

Woma

A csatorna dugulását hosszú ideig megelőzhetjük, ha körültekintően használjuk a lakásban fellelhető vizesblokkokat. Előfordul, hogy mégis elérkezik a csatornatisztítás szükségességének az ideje, amit minden esetben érdemes szakértőkre bízni.

A legkellemetlenebb következményekkel a főcsatorna dugulása jár. Ennek a fajta dugulásnak többféle oka is lehet:

  • Az egyik legegyszerűbb, hogy a csövekben megakadtak a különféle szennyeződések, és akadályt képeznek a víz útjában.
  • Előfordulhat, hogy régebbi típusú háznál a csatorna emésztőgödörbe fut és az oda ürített szennyvíznek már nincs több helye, mert a gödör megtelt.
  • Végül a dugulás lehet természetes eredetű is. Nem figyelmetlenségből vagy túlterheltség által következik be, hanem a csövek körül élő növények okozzák, amelyeknek gyökere áttör a csöveken.

Minden dugulás más és mindegyikhez más megoldásra van szükség. Előzze meg a bajt és házi praktikák helyett inkább hívjon minket! Csatornatisztítás gyorsan és szakszerűen, ahogyan Ön elvárja!

A nyári csatornatisztítás fontosságáról röviden

Woma

Legyen szó egy nagyobb intézményről, vagy családi házról, bizonyos esetekben igencsak körülményes formában került kiépítésre a csatornarendszerük, emiatt pedig az ilyen épületek kapcsán főleg a nyári időszakban gyakrabban fordulhat elő dugulás, mivel a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadékot nem képesek megfelelően elvezetni. Szerencsére erre a jelenségre is létezik kedvező megoldás, mégpedig, ha az ingatlanok tulajdonosai kiemelt figyelmet fordítanak a csatornatisztításra.

Nyári időszakban számos ingatlan esetében felmerül a rendszeres dugulás, amelyről mindig kiderül utólag, hogy a régóta nem karbantartott csatorna okozta, így nem csoda, ha az alapvetően szűkösen, kanyargósan telepített csövek nem tudják betölteni rendeltetésszerű szerepüket. A rendszeres csatornatisztítással ezek sem jelenthetnek gondot, hiszen megfelelően tud távozni a csapadék és az egyéb hulladék a csövekből, ennek köszönhetően nem alakulhat ki a dugulás.

Előzze meg a fennakadásokat intézményében vagy háztartásában, éljen a csatornatisztítás lehetőségével nyáron is, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Duguláselhárítás autóval A duguláselhárítás technikai eszközei Munkaeszközök