Dugulás elhárítás

A dugulás, amire nem is számítunk!

Dugulás kisokos Önnek is automata mosógépe van? A kiszivattyúzott víz egy csövön keresztül a kádba vagy a mosdóba távozik? Akkor figyeljen oda az érintett lefolyócsőre, nehogy elduguljon, és duguláselhárításra legyen szükség!

A tapasztalat azt mutatja, hogy bár a különböző mosógépmodellek mást és mást tudnak, a kiszivattyúzott vízzel mégis előfordul, hogy nagy mennyiségű szösz vagy haj is távozik, egyenesen a lefolyóba. Ez általában nem okoz problémát, amennyiben fennakad a lefolyó rácsán, de ha átjut rajta, akkor idővel komoly gondokat okozhat mind a kádnál, mind pedig a mosdólefolyó tekintetében. Különösen fontos olyankor odafigyelni rá, hogy mi jut be a rendszerbe, amikor nagyon szöszös holmikat, például pokrócokat mosunk – ezek könnyen a duguláselhárítás szükségessé válásához vezethetnek.

Ha gondja adódott a lefolyóval, ha nehezen, vagy egyáltalán nem megy le a víz, akkor hívjon minket, hogy elvégezhessük a duguláselhárítást! Segítségünkkel hamar túl lehet a problémán – várjuk jelentkezését!